Klubhus

Broen reetableret efter højvandet

Søndagens (29/3 2020) voldsomme blæst og højvande gik desværre hårdt ud over broen i Købingsmark. En nærmere inspektion viste, at tre træfag havde revet sig løs, og at en jernbjælke var faldet ned i den ene ende på grund af manglende bolte; samme sted var det ene ben sunket en smule. De tre træfag blev allerede mandag spottet ud for Augustenhof Camping, hvor de var drevet i land,

Her tirsdag eftermiddag, mindre end to døgn efter ødelæggelsen, samledes et hold bestående af medlemmer af  brolauget og Nordals vinterbadere for at hente de forsvundne dele hjem og rejse broen igen. Så nu kan der igen bades fra broen.

Nordals vinterbadere vil endnu en gang benytte lejligheden til at udtrykke en stor tak til brolauget for den hurtige udrykning og for det store engagement.

Corona

Bestyrelsen meddeler:

Som konsekvens af forlængelsen af de restriktioner, der gælder for forsamlinger for at nedsætte smittefaren med Coronavirus, aflyser vi hermed den fælles fuldmånebadning d. 8. april.

Det er imidlertid bestyrelsens vurdering, at man godt kan fortsætte med vinterbadning, hvis man efterlever de regler, der gælder omkring forsamlinger. Det betyder, at man ikke må danne grupper på mere end 10 personer, og at hver person skal sørge for at have et felt omkring sig på 2x2 meter.

Samtidig opfordrer vi til, at man ikke tager længerevarende ophold i Svanen, men blot benytter klubhuset til omklædningen. Det må endvidere anbefales, at man vasker hænder, hver gang man vender hjem fra et fællesareal.

Måske kan vi i den givne situation støtte os lidt til formodningerne om, at vinterbadning styrker immunforsvaret.

Formand

Lars Finsen

Peter Johnsensvej 7
6430 Nordborg

Mobil: 40 40 34 56
E-mail: plfinsen@gmail.com

 

Kasserer

Leif Matthiesen

Nederhaven 40,
6430 Nordborg.

Mobil: 20 81 27 02
E-mail: leifals@hotmail.com

Bestyrelse

Lone Eriksen, (Sekretær)

Susanne Pedersen

Ahrendt Lauritsen

Kontingent mv.

Årligt kontingent: 300 kr.

Fredag d. 20. december 2019 valgte nogle af skoleklasserne på Nordals Skolen at tage til Købingsmark og lade børnene afprøve vinterbadningens lyksaligheder på årets sidste skoledag. Det var lidt af en fest at betragte de mange brave lærere og elever, der kastede sig ufortrødent i det 6 grader "varme" vand. Et rigtigt godt initiativ for sundhed og sammenhold på Nordals Skolen.

 

 

4 tanker om “Nordals Vinterbadere”

 1. Hej,
  Jeg vil gerne være medlem af klubben. Hvordan fungerer det? Hvor kan jeg hente nøgle og indbetale kontingent? Jeg har hørt man kan få lov at bade i Sønderborg og ballebro også når man er medlem hos jer. Er det rigtigt?
  Vh Lene Lund boisen

 2. Hej Lene,
  Tak for din henvendelse. Man kan blive medlem af Nordals vinterbadere ved at sende navn, adresse og email til vores kasserer Leif Matthiesen, email: leifals@hotmail.com, som står for opkrævning af kontingent (300 kr) og udlevering af nøgler.
  Dette med at få adgang til andre vinterbaderklubber er ikke p.t. en aftale i VID (Vinterbadere i Danmark) regie, og der foreligger ikke nogle bilaterale aftaler. Vi vil dog gerne tage emnet op med de øvrige klubber.
  mvh
  Lars Finsen
  Fmd. Nordals vinterbadere

 3. Søren Gimm Damgaard

  Hej.
  Er det ok at benytte sig af badebroen, hvis man blot er vinterbader på besøg hos familien på Als?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *